Kirjaesittely
Kasvot betonissa, kirjaesittely
Tapani Bagge: Kasvot betonissa, kansikuva

Kirjan arvostelu:

(Arvosana:
0 / 5)
0 ääntä.
Kasvot betonissa, kirjan perustiedot

ISBN: 9789513136406
Kustantaja: Tammi Kustannusosakeyhtiö 2007
Kirjailija: Tapani Bagge
Julkaisuvuosi: 2007
Kirjan asu: sidottu, kovakantinen
Painos: -
Kieli: fi, suomi
Kirjastoluokka: 842
Sivumäärä: 276
» Päivitä, lisää tai korjaa kirjan tietoja

Anna halutessasi oma arvosanasi kirjalle:Kirjan sisällön kuvaus

Tapani Bagge: Kasvot betonissa
Tuoreesta betonivalusta löytyy ruumis. Pankkiryöstö menee pieleen. Puolialaston mies hyökkää Siwaan sairaalasänky selässään. Isoveli haluaa kouluttaa pikkuveljen rosvoksi. Mies kaapataan oman autonsa takakonttiin. Maahanmuuttajanainen haluaa ostaa laittoman aseen tappaakseen pojan, joka on tehnyt vääryyttä hänen tyttärelleen. Nuori kesänimismies kohtaa uneliaan maalaiskylän raadollisuuden.

Tapani Baggen räväkän ja jännittävän rikosnovellikokoelman novellit liikkuvat ympäri Suomea, pääkohteina Kerava ja Hämeenlinna. Ne liikkuvat myös ajassa: yksi sijoittuu 1930-luvulle, toinen 1960-luvulle. Pääpaino on kuitenkin nykyajassa. Henkilöinä on asianajaja, siivoustyönjohtaja, trukkikuski, maatalon emäntä, putkimies – ja tietenkin rosvoja ja poliiseja. Kaikenlaisia ihmisiä, joita Bagge kuvaa tutulla taidollaan, mustan huumorin ryydittämänä.Kasvot betonissa näyttää kuinka helppoa on sortua rikoksen polulle – ja kuinka vaikea sieltä on enää palata. Novellit myös kertovat niistä kamppailuista, joita ihminen omantuntonsa kanssa tekee, paatuineinkin konna. Se myös esittää kiperiä tilanteita, joissa mikään ei ole enää pyhää. Perhesuhteet eivät toimi esteenä houkutteleville mahdollisuuksille vaikkapa rikastua tai päästä sänkyyn.Tapani Bagge on julkaissut viisi hirtehistä Hämeenlinnaan sijoittuvaa rikosromaania. Hänen 2006 ilmestynyt romaaninsa Musta taivas sai Suomen dekkariseuralta 2007 Vuoden johtalanka -palkinnon. Perusteluissa sanottiin mm. näin: ”Bagge kuvaa oivaltavasti, miten usein silkka sattuma määrää, kummalle puolelle lakia ihminen asettuu kulkemaan.”

Tapani Bagge on syntynyt Keravalla ja kirjoittanut elääkseen jo parikymppisestä. Hän aloitti uransa Jerry Cottonien kirjoittamisella. Tapani Bagge asuu Hämeenlinnassa. Bagge tunnetaan erityisesti rikosromaaneistaan ja lasten- ja nuortenkirjoistaan. Sen lisäksi hän on kirjoittanut televisio- ja sarjakuvakäsikirjoituksia sekä kuunnelmia. Bagge on myös suomentanut runsaasti dekkareita ja nuortenkirjoja.Kirjat
Uusimpia palvelussa julkaistuja kirjoja

SEURANTAPALVELU KIRJAKUSTAMOILLE | MARKKINOINTIKANAVA KIRJADIVAREILLE

Tutustu yritykseemme: eStory Publishing eBo.

YRITYS KILPAILUTA LIITTYMÄSI

Kilpailuta matkapuhelinliittymät, lankapuhelinliittymät ja nettiliittymät helposti! Säästä selvää rahaa.


Kirjaseuranta suosittelee blogia
Kirjamielellä
Tutustu blogiin!